Garanti Adsense kaydı

By Unknown - 26 Ocak 2015 Pazartesi No Comments

Blogger Google Adsense kaydınızı ya da herhangi blogunuz dahilin kayıdınızı yaptırmadan evvel sizlere biraz önerilerim olacak. Eğer bu önerilerimi dikkate alırsanız adsense tarafından blogunuzun onaylanma işlemi gerçekleşecektir.

Bir blog sahibiyseniz ya da yeni bir blog açtıysanız anne mantalitemiz orijinal makaleler olmalı. Google ve adsense orijinal dahilerikli olmataraf ve kopyala yapıştır yapılan blogları kabul etmiyor. Eğer edilen bir blog görülmüşse de bir istisnadır. Ama bence bu istisna da gerçekleşmemiştir. Ana hedef kendinize ait olan ve internet üzerinde hiçbir yerde yayınlanmamış makaleler ile blogunuzu doldurmanızdır.


Blogunuz yeniyse ve orijinal makalelerinizi yerleştirdiyseniz biraz trafiğinizi arkatırmanızı öneririm. Bir miktar hit sahibi olan blogu adsense basit kabul edecektir.

İçerik olarak en az 25 orijinal makale yazmanızı tavsiye ediyorum. 25 ve daha üzeri orijinal makalelerinizi yayınladıktan nihayetra müracaatnuzu gerçekleştiriniz. Aksi takdirde büyük ihtimal yetersiz dahilerik ikazsıyla adsense müracaatnuz kabul edilmeyecektir.

Konularınızda  katilikle +18 dahilerikli makaleler yayınlamayınız. Aynı vakitda kumar, bahis ve alkol tanıtımının yapıldığı bir blogunuza adsensenin reklam vermeyeceği gerçeğini unutmayınız.

Yaşınız 18’in üzerinde olmalıdır. Banka işlemleri dahilin biliyorsunuz ki, 18 yaş altı kişilar hesap sahibi olamamaktadır. Bu yüzden 18 ıslakından büyük olmalısınız.

Gelelim adsense müracaat aşamasına.



Adsense Başvurusu 2 Etaplıdır.
Adsense müracaatsu iki aşamada oluşmaktadır. Birinci basamakta adsenseye blogunuz dahilin müracaat yapacaksınız. Anlattığım detayları yerine getirdiyseniz bu aşkör müspet nihayetuçlanacaktır. Size muhtemelen müracaatdan nihayetra 1-2 gün dahilerisinde gmail adresiniz üzerinden balaka maili gelecektir. Olumlu nihayetuçlandıysa ikinci basamağa geçeceksiniz.

Bu basamakta ise reklam oluşturma ve reklam yerinizi belirtme işlemlerini yapacaksınız. Adsense sitesi üzerinden Reklamlarım sekmesini tıklayarak size sunulan reklamları görebilirsiniz. Sitenizde eğer yayın dahili reklam kullanmayacaksanız 4-5 adet anne sayfada reklam yayınlayabilirsiniz. Yayın dahili reklam kullanacaksanız en çok anne sayfanızda 3 reklam yerleşiminde bulununuz.

Böylelikle yayın dahiline giren ziyaretçileriniz anne sayfada boş reklam alanları ile karşı karşıya kalmayacaktır.

Reklamları yerleştirdikten nihayetra 1-2 saat reklam alanlarınız boş görünecektir. Bir iki saat nihayetra ise reklamlarınız görünmeye ve tıklanmaya hazır durume gelecektir.

Önemli Not: Kesinlikle ve  katilikle kendi reklamlarınızı tıklamayınız. Ayrıca bir başkasından reklamlarınızı tıklamaları dahilin ricada bulunmayınız. Adsense ve google olayı er ya da geç ayrım ediyor ve adsense hesabınızı  katilikle kapatıyor.

No Comment to " Garanti Adsense kaydı "